Minőség

Mi a HACCP?
 
 
A HACCP olyan, tág értelemben vett jó gyártási és forgalmazási gyakorlatra és jó higiéniai gyakorlatra alapozott élelmiszer-biztonsági kockázatkezelő rendszer, amely önmagában vagy a teljes körű minőségbiztosítási rendszer részeként is alkalmazható.

A HACCP koncepció, bár egyes elemei a racionális technológiai irányításban mindig is megvoltak, az 1970-es évekre alakult ki, nem kis mértékben az űrutazásokhoz szükséges élelmiszerek fokozott biztonságossága által támasztott igények következtében.


Cégünk 2006 óta alkalmaz külső auditor által kidolgozott és ellenőrzött saját HACCP és nyomon követhetőségi rendszert.

Az évek folyamán a bővülő forgalom és az egyre szélesebb partnerkör szükségessé tette, hogy folyamatosan fejlesszük és korszerűsítsük termelési technológiánkat, alapanyag és készárukezelésünket, az üzem és a raktárak teljes területére vonatkozó élelmiszerbiztonsági és higéniai követelmények maximális figyelembe vételét és betartását.
Ennek eredményeként büszkén mondhatjuk el, hogy a cég alapítása óta minden külső audit követelményeinek mindig sikerrel megfeleltünk, legyen szó akár multinacionális beszállítói auditról, vagy a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyhez kapcsolódó a Vidékfejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó nagyon szigorú minőségi követelményeinek is eleget tudunk tenni.
Beszerzéseink, gyártási-, csomagolási, szállítási technológiánk mindent igényt kielégítően megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, termékeink nyomon követhetőek a termőföldtől a fogyasztók asztaláig.